Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cu Noi Construiesti Ieftin !!!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inchiriere popi metalici, sustinere stalpi galvanizati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 €
Brand
Peri, Hunnebeck, Meva
Out Of stock
Descriere
Schele - Popi - Cofraje inchiriaza / Vinde popi stalpi metalici de sustinere galvanizati marca Doka, Hunnebeck, Peri, Muba si Meva. Popi galvanizati cu deschidere incepand de la 2,50 m; 3,00 m; 3,50 m; 3,90 m; 4,10 m; 4,90 m; 5,50 m. Popi disponibili in stoc 2.000 buc. Pretul de inchiriere al popilor depinde de lungimea popilor, cantitate si perioada de inchiriere.

Atentie! A nu se confunda popii metalici zincati la rece cu popii metalici galvanizati termic.

Diferenta intre produse este uriasa, zincarea la rece actionand aproape asemanator unei vopsele, durabilitatea popilor zincati la rece fiind sensibil mai scazuta. Pretul de inchiriere al popilor este determinat de conditiile de piata ale momentului.

Pentru solicitari care sa acopere o perioada mai mare de timp chiria este usor negociabila. Avand in vedere faptul ca practicam cele mai bune preturi de pe piata constructiilor in privinta inchirierii popilor metalici, solicitam o garantie care sa acopere valoarea de achizitie a popilor.

Totusi, acest lucru va poate oferi optiunea de cumparare a popilor, daca la finalul constructiei dumneavoastra considerati ca mai doriti respectivii popi.

Transportul popilor nu este asigurat pentru a va lasa libertate in ceea ce priveste eventualitatea de a scuti un cost de inchiriere mai ridicat.

Pretul inchirierii popilor metalici este determinat de lungimea si calitatea acestora si se calculeaza lunar. In prima luna se achita integral contravaloarea chiriei, ulterior putand calcula chiria pe zi.

Detalii www.schele-popi-cofraje.ro

Telefon 0726 331 766
Trimite mesaj
Din Gura in Gura